Saxenburg app

De Saxenburg app houdt je mobiel op de hoogte van het Saxenburg nieuws en van trainings- en wedstrijdinformatie. Je vindt er alle informatie over de afzonderlijke wedstrijden en je kunt je aan- en afmelden voor verschillende items. De app kent nog meer handige functies.
Daarnaast is het altijd raadzaam om contact te houden met je coach.

Download
iOS appAndroid app

Nieuwe versie 
Binnenkort (vanaf 27 september 2019 verwachten wij de nieuw versie van de app)

Uitleg van Teamlisa en de huidige app.


Nieuws
Hiermee blijf je op de hoogte wat erbij de club speelt.

Agenda
In de agenda staan alle trainingen, wedstrijden en clubactiviteiten die op jou betrekking hebben.

Wedstrijd
Van alle wedstrijden staat de verzamel- en speeltijd vermeld. Je kunt daar ook zien wie zich heeft aangemeld, en of je dus genoeg spelers hebt, en wat je taken zijn. Verder vind je daar de wedstrijdlocatie en zie je welke scheidsrechters de wedstrijd fluiten.

Team
Wil je weten hoe het wedstrijdschema eruit ziet, hoe de stand in jouw pool is of wat de uitslagen van de andere wedstrijd zijn, kijk dan onder het tabje 'team'. Hier staan ook alle namen, telefoonnummers en e-mailadressen van je eigen team.

Zoek
Met de zoek-functie kun je alle spelers, begeleiders en vrijwilliger vinden. Superhandig als je iemand wil bellen of mailen.

DWF
In het menu van de Saxenburg app vind je ook een directe link naar het Digitale Wedstrijd formulier. Zeer handig voor de coaches en scheidsrechters.

Teamnieuws
De teamondersteuning kan nu zelf nieuwsberichten aanmaken en deze verspreiden onder de leden van het team. Hierbij kan worden aangegeven of er door de teamleden en -ondersteuners op het bericht mag worden gereageerd.

Favoriete teams
Naast de teams van onze eigen club kun je nu ook teams van andere clubs toevoegen. Zo kun je op de hoogte blijven van de wedstrijden en uitslagen van teams uit de Hoofdklasse of van het team van je familie aan de andere kant van het land.

Presentielijst
Naast de presentie bij wedstrijden kun je nu ook voor trainingen aangeven of je er bent of niet. De trainers kunnen zo de presentie bijhouden. Daarnaast is het nu mogelijk voor de coaches om (via de LISATeam module) zelf een team-event aan te maken, denk hierbij aan een teamuitje of een oefenwedstrijd. De leden van het team kunnen vervolgens eenvoudig laten weten of ze wel of niet kunnen.

Agenda-export
De agenda-export is geheel vernieuwd, je kunt nu de export uitvoeren en zo nodig herhalen zonder dat items dubbel worden toegevoegd.

Pushinstellingen
De pushinstellingen zijn aangepast. Bij het installeren van de app kan worden aangegeven welke berichten je wel of niet wilt ontvangen. Hierna kan je via de instellingen op de telefoon (berichtencentrum/Instelling) zelf aangeven worden of je wel of geen pushberichten wilt ontvangen van de app.