LID WORDEN

Lid worden van Saxenburg doe je natuurlijk om lekker te kunnen hockeyen en om een leuke tijd te hebben met je teamgenoten en Saxenburg vrienden.

Saxenburg streeft naar een evenwichtige verdeling jongens/meisjes. Gezien de huidige verdeling zijn jongens meer dan welkom! 

Er is een aantal zaken om rekening mee te houden bij het inschrijven als lid:
  • De minimum leeftijd (op 1 oktober 2020) is 6 jaar (dus uiterlijk geboren op 30-09-2014 voor seizoen 2020/2021).
  • Saxenburg is een hockeyclub. Het is geen bedrijf en geen buitenschoolse opvang. Lid worden van Saxenburg betekent dat je lid wordt van een vereniging die geheel draait op vrijwilligers. Dat vergt dus een investering van de leden, of in geval van jeugdleden: van hun ouders.
    Er wordt een actieve bijdrage verwacht van leden/ouders bij het invullen van onder meer bardiensten, teambegeleiding (manager, coach, trainer, scheidsrechter, chauffeur) en commissies.
    Lid worden van Saxenburg is dus vrijwillig, maar niet helemaal vrijblijvend.
  • Bij aanmeldingen gedurende het seizoen kan het gebeuren dat er niet meteen een plek in een team beschikbaar is. Je wordt dan op een wachtlijst geplaatst.
  • Als je gedurende het seizoen lid wordt (bij beschikbare plek) zal een vol jaar contributie in rekening worden gebracht.


Inschrijven gaat snel en makkelijk

Vul hieronder je gegevens in en ontvang je een bevestiging van je inschrijf per e-mail.  Zodra u of uw kind als spelende lid worden ingedeeld, zullen wij de contributie via clubcollect innen.


LET OP
Op dit moment is er in enkele categorie├źn sprake van een wachtlijst.
Op dit moment is een aantal categorie├źn al volledig ingevuld, en er is soms dan ook sprake van een wachtlijst.

Inschrijven is daarom geen garantie voor plaatsing. Wanneer niet alle inschrijvingen geplaatst kunnen worden zal de volgorde van binnenkomst op de wachtlijst een rol spelen bij de toekomstige plaatsing.


Inschrijven als
   
Wie wil aanmelden
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact gegevens
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Ervaring
   
   
   
Commissie
   
Teambegeleiding
   
   
Financieel
   
 
   
 
   
Overige informatie