Sponsormogelijkheden bij Saxenburg


Er is sprake van sponsoring bij bedrijfsuitingen op het sportcomplex, zoals bijvoorbeeld op reclameborden, flyers, doeken, vlaggen, vereniging website, beeldschermen en op trainingspakken, tenues en jacks van een team.

Hockeyclub Saxenburg is een aantrekkelijke vereniging om te sponsoren. Naast naamsbekendheid biedt sponsoring de mogelijkheid om uiting te geven aan de maatschappelijke betrokkenheid.

Over Saxenburg
De Haarlemse Mixed Hockey Club (HMHC) Saxenburg, opgericht in 1912, maakt sinds de tachtiger jaren gebruik van de sportfaciliteiten aan de Boerhaavelaan bestaande uit een clubhuis (2013) en twee hockeyvelden, beide in 2017 gerenoveerd.

650 actieve leden, minimaal net zoveel ouders en wekelijks meer dan 350 tegenstanders van andere verenigingen uit Noord-Holland maken van deze accommodatie gebruik als speler, vrijwilliger of bezoeker. Een gemiddeld lid is met grote regelmaat en betrokkenheid 2-3x per week actief op de club.

Saxenburg heeft als sportclub een belangrijke rol in de regio door hockey binnen bereik te brengen van (jonge) kinderen uit de directe omgeving.

De kernwaarden van Saxenburg zijn: Plezier & gezelligheid - Sportiviteit en prestatie

Ambities voor de komende jaren: 
1. Versterken verenigingsgevoel "Wij zijn Saxenburg”; 
2. Vertegenwoordiging over de volle breedte: "een leven lang hockey”; 
3. Professionaliseren van de vrijwilligersorganisatie. 

Sponsorgelden zijn een belangrijke bron van inkomsten. Hierdoor krijgt onze club net even die extra financiële injectie. Een groot aantal bedrijven heeft hun naam al aan onze club verbonden, en zijn verzameld in de supportersclub van Saxenburg.

De naam Saxenburg, of het logo van Saxenburg mag nooit zonder toestemming van de vereniging worden gebruikt.

Teamkleding
Teamkleding met de naam Saxenburg of het Saxenburg logo, is altijd uit de clublijn van Indian Maharadja en kan uitsluitend via Intersport worden besteld, met 30% korting op de advies prijs bij bestelling voor een team ineens, exclusief kosten voor bedrukking. Zie voor meer informatie: Saxenburg kledinglijn 2021-2022 (pdf)

Saxenburg vraagt de sponsor een bijdrage van €150 per jeugdelftal/jaar, of van €100 per jongste jeugd team/jaar (seizoen 2021/2022). De bijdrage voor een seniorenteam is in overleg met de sponsorcommissie.

Adverteren
Er zijn diverse mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen.
Onder meer via uitingen op:
  • reclameborden langs het veld of op de accommodatie
    • GOUD reclamebord op veld 1 en 2: 750,- euro per jaar
    • ZILVER reclamebord op veld 1: 500,- euro per jaar
    • BRONS reclamebord op veld 2: 300,- euro per jaar
  • website en Sax app
  • Sax TV
  • social media

Andere sponsormogelijkheden
Shirts, evenementen, materialen, meubilair...veel is mogelijk. Zie voor meer informatie:  Info sponsorborden (pdf) en  Overzicht sponsormogelijkheden (pdf)

We zien onze sponsoren als partners en gaan graag een lange termijn relatie met u aan. We verkennen met u alle mogelijkheden.


Word ook sponsor!
Wilt u uw bedrijf een grotere naamsbekendheid geven onder een sportief en breed publiek? Wilt u weten wat de sponsorpakketten zijn en wilt u meer informatie over de fiscale aftrekbaarheid van het sponsorgeld? De sponsorcommissie adviseert u persoonlijk over alle mogelijkheden.

Stuur een email naar onze sponsorcommissie

Alle gelden worden op een zorgvuldige wijze ingezet. De verantwoording hierover volgt in de jaarlijkse ledenvergadering.