Sponsoring @Saxenburg


Er is sprake van sponsoring bij bedrijfsuitingen op het sportcomplex, zoals bijvoorbeeld op reclameborden, flyers, doeken, vlaggen, verenigingswebsite, beeldschermen en op trainingspakken, tenues en jacks van een team.

Saxenburg is aantrekkelijke vereniging om te sponsoren. Naast naamsbekendheid biedt sponsoring de mogelijkheid om uiting te geven aan de maatschappelijke betrokkenheid.

Over Saxenburg
De Haarlemse Mixed Hockey Club (HMHC) Saxenburg, opgericht in 1912, maakt sinds de tachtiger jaren gebruik van de sportfaciliteiten aan de Boerhaavelaan bestaande uit een clubhuis (2013) en twee hockeyvelden, beide in 2017 gerenoveerd.

650 actieve leden, minimaal net zoveel ouders en wekelijks meer dan 350 tegenstanders van andere verenigingen uit Noord-Holland maken van deze accommodatie gebruik als speler, vrijwilliger of bezoeker. Een gemiddeld lid is met grote regelmaat en betrokkenheid 2-3x per week actief op de club.

Saxenburg heeft als sportclub een belangrijke rol in de regio door hockey binnen bereik te brengen van (jonge) kinderen uit de directe omgeving.

De kernwaarden van Saxenburg zijn: Plezier & gezelligheid - Sportiviteit en prestatie

Sponsorgelden zijn een belangrijke bron van inkomsten. Hierdoor krijgt onze club net even die extra financiƫle injectie. Een groot aantal bedrijven heeft hun naam al aan onze club verbonden, en zijn verzameld in de supportersclub van Saxenburg.

Het logo van Saxenburg mag nooit zonder toestemming van de vereniging worden gebruikt.


Teamkleding
Teamkleding met het Saxenburg logo, is altijd uit de clublijn van Indian Maharadja en kan uitsluitend via Intersport worden besteld, met 30% korting op de advies prijs bij bestelling voor een team ineens, exclusief kosten voor bedrukking.

Saxenburg vraagt de sponsor een bijdrage van €150 per jeugdelftal/jaar, of van €100 per jongste-jeugd-team/jaar (seizoen 2019-2020).


Adverteren
Er zijn diverse mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen.
Onder meer via uitingen op:
  • reclameborden langs het veld of op de accommodatie
  • website en Sax app
  • Sax TV
  • social media

Andere sponsormogelijkheden
Shirts, evenementen, materialen, meubilair...veel is mogelijk.

We zien onze sponsoren als partners en gaan graag een lange termijn relatie met u aan. We verkennen met u alle mogelijkheden.


Word ook sponsor!

Wilt u uw bedrijf een grotere naamsbekendheid geven onder een sportief en breed publiek? Wilt u weten wat de sponsorpakketten zijn en wilt u meer informatie over de fiscale aftrekbaarheid van het sponsorgeld? De sponsorcommissie adviseert u persoonlijk over alle mogelijkheden.

Stuur een email naar onze sponsorcommissie

Alle gelden worden op een zorgvuldige wijze ingezet. De verantwoording hierover volgt in de jaarlijkse ledenvergadering.