materialen


Saxenburg investeert ieder seizoen in nieuwe materialen. De materialen worden uitgereikt door de Materialencommissie, maar blijven eigendom van de club.

Bruikleen
Je hebt de spullen dus in bruikleen, wat betekent dat je voor de spullen moet zorgen alsof het je eigen spullen zijn. Zo check je iedere wedstrijd en training of alle spullen compleet zijn en na gebruik droog je de natte keepersuitrusting af voordat je deze in de locker opbergt.

Uitgifte
Het team krijgt voor de start van het nieuwe seizoen een oproep om materialen op te halen, tegen betaling van borg. De datum van deze uitgiftedag staat ruim van te voren op de website.

Inname
Aan het eind van het seizoen (mei/juni) worden alle materialen gecheckt en/of ingeleverd, ook door vaste keepers. Ook deze check/innamedag staat ruim van te voren aangekondigd op de website.

Trainingsmaterialen
Naast je eigen teamuitrusting zijn er voor de trainingen ook kliko’s met materialen die iedereen kan gebruiken. De eerste trainer op een velddeel haalt de bak en na elke training worden de ballen en pylonnen geteld en ingeruimd. De volgende trainer neemt de bak over. De laatste trainer zet de kliko weer in de opslag. Alle trainers dragen gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de materialen.

Vragen
Als je vragen hebt voor de Materialencommissie, stuur dan een mail aan Emmy, Javier en Buck.

Stuur een email naar de Materialencommissie
Materialen beleid
Wasvoorschrift keepersspullen