LID WORDEN

Lid worden van Saxenburg doe je natuurlijk om lekker te kunnen hockeyen en om een leuke tijd te hebben met je teamgenoten en Saxenburg vrienden.

Saxenburg streeft naar een evenwichtige verdeling jongens/meisjes. Gezien de huidige verdeling zijn jongens meer dan welkom! 

Er is een aantal zaken om rekening mee te houden bij het inschrijven als lid:
  • De minimum leeftijd (op 1 oktober 2023) is 6 jaar (dus uiterlijk geboren op 30-09-2017 voor seizoen 2023/2024). Voor jongere kids bieden we het Guppy programma aan.
  • Saxenburg is een hockeyclub. Het is geen bedrijf en geen buitenschoolse opvang. Lid worden van Saxenburg betekent dat je lid wordt van een vereniging die geheel draait op vrijwilligers. Dat vergt dus een investering van de leden, of in geval van jeugdleden: van hun ouders.
    Er wordt een actieve bijdrage verwacht van leden/ouders bij het invullen van onder meer bardiensten, teambegeleiding (manager, coach, trainer, scheidsrechter, chauffeur) en commissies.
    Lid worden van Saxenburg is dus vrijwillig, maar niet helemaal vrijblijvend.
  • Bij aanmeldingen gedurende het seizoen kan het gebeuren dat er niet meteen een plek in een team beschikbaar is. Je wordt dan op een wachtlijst geplaatst.
  • Als je gedurende het seizoen lid wordt (bij beschikbare plek) zal een vol jaar contributie in rekening worden gebracht.
  • Veel jeugdteams spelen zaalhockey in de winterperiode. Naast de normale contributie moet rekening worden gehouden met een extra zaalhockey contributie (voor extra bondsafdracht voor zaalhockey plus de kosten voor externe trainingsfaciliteiten).


Inschrijven gaat snel en makkelijk

Vul hieronder je gegevens in. Je ontvangt dan je inschrijfformulier (pdf) per e-mail.
Controleer de informatie op het formulier zorgvuldig, onderteken het formulier en stuur het terug naar de ledenadministratie.
Na ontvangst van het ondertekende formulier kunnen we de inschrijving gaan verwerken.


Zodra jij -of je kind- als spelend lid worden ingedeeld, zullen wij de contributie via ClubCollect innen.


LET OP
Op dit moment is er in enkele categorie├źn sprake van een wachtlijst.
Op dit moment is een aantal categorie├źn al volledig ingevuld, en er is soms dan ook sprake van een wachtlijst.

Inschrijven is daarom geen garantie voor plaatsing. Wanneer niet alle inschrijvingen geplaatst kunnen worden zal de volgorde van binnenkomst op de wachtlijst een rol spelen bij de toekomstige plaatsing.


Inschrijven als
   
Wie wil aanmelden
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact gegevens
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Ervaring
   
   
   
Commissie
   
Teambegeleiding
   
   
Financieel
   
 
   
 
   
Overige informatie
   
 
   
 
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.