Terug

HDS D1 - Dames 1: 2 - 0

Gespeeld op: 10-9-2017

Twee keepers.

De eerste gedachte was, wat een briljante taktiek van JP, 2 keepsters opstellen voor het dichtspijkeren van de achterhoede om minimaal een puntje mee te nemen naar Haarlem, want wat bleek er zat nog een keepster bij ons in het materiaal hok wat een kleedkamer moest voorstellen, dit bleek de keepster te zijn van onze tegenstander. Dit duurde ongeveer 15 min. het ontbrak er nog aan dat zij geen nototie blokje bij haar had om h.e.e.a. door te geven.

Nadat zij vertrokken was kon JP zijn verhaal kwijt aan de dames, aangevuld met de talentvolle A junioren Hedwig en Willemijn, De 1e helft verliep moeizaam, Sax kwam niet onder de druk uit van HDS wat resulteerde in de 15e min. uit een strafcorner 1-0 verdedigend waren er wat misstanden wat betreft het uitlopen, dus er was werk aan de winkel. Sax hield goed stand en naarmate de wedstrijd vorderde kwamen wij beter in het spel, dit onder goede aanvoering van Linda.

In de rust kon JP de boel een beetje op scherp zetten en de dames begrepen dat (hopelijk).

De 2e helft begon voortvarend voor Sax, er werd wat beter gespeeld wat weer resulteerde in 3 strafcorners, maar door slap afwerken ( trainings puntje) geen doelpunt. Maar toch er werd beter gespeeld, er werden weinig kansen weggegeven. Sax kreeg in de 60e min. een strafcorner tegen en vanuit de rebound werd het onverdiend 2-0. Daarna kreeg Maaike nog een scoringskans maar die werd geblokt door die spion keepster, ze had goed onthouden hoe Maaike het ging doen.

Misschien had er een stiekeme gelijk spel ingezeten, en het spel gaat langzaam vooruit, nu nog iedereen volop trainen en dan met een fitte groep zonder blessures de komende weken de punten pakken. Er moet afgesproken worden dat struktueel iedere erwedstrijd 1 0f 2 A junioren meespelen,  goed voor de dames 1 en zeker voor de A junioren die prima speelden.

JanH

Andere verslagen

Tegenstander Datum
MHC Castricum D1

Verslagen

Nog geen verslagen.
Alle verslagen