Terug

K.H.C. Strawberries M6E1 - M6E2

Gespeeld op: 12-6-2021

K.H.C. Strawberries M6E1 ~ SAX M6E2: Uitslag: 4-8

Wat een oefenpotje zeg de eerste keer nadat de Corona-maatregelen het toelaten om regionaal te spelen. 
Nienke, Janne, Naomi, Anne Marijtje, Evie en Jimmie  hadden er zin in. 

Het begon al goed om 08:00 aanwezig op SAX en heel veel formulieren met keeperstassen, maar.. geen formulier M6E2. Het kostte even tijd, maar na enig zoeken hebben keepersspullen gekregen, een aangewezen locker en een code. Dus met zijn allen naar Driehuis. Een QR-code om je aan te melden verder en  op zoek naar onze tegenstander; veld 2B. Nienke had de 'eer' om de eerste keeper te zijn en werd gehesen in het keeperspak en de rest begon met inspelen. 

Afbeelding met lucht, buiten, boom, oranjeAutomatisch gegenereerde beschrijving

Jimmie en Janne kregen een 'verkorte' cursus spelregels voor hun allereerst wedstrijd ooit van Marijn en Nienke een spoedcursus keepen.. Dus vol vertrouwen begonnen de meiden tegen M6E1 van Strawberries die nog niet gewisseld waren en allen over gaan naar M8E... *SLIK..*. De meiden waren wel even onder de indruk van die 'grote' meisjes... 

Afbeelding met lucht, gras, buiten, veldAutomatisch gegenereerde beschrijving

Maar niet getreurd.. al snel bleek dat ze absoluut niet onder voor ze deden en wat ze misten in lengte maakte ze goed door teamspel doordat de meer ervaren meiden Jimmie en Janne 'rugdekking' gaven, maar zeker de kans gaven in te komen en de andere meiden toch wel heel veel techniek geleerd hebben in al die tijd dat we niet langs de lijn mochten staan... Dus ze stonden al snel 0-2 voor, toch 2-2 gelijk en met de rust 2-4 voor..  Uiteindelijk met een mooie 4-8 de wedstrijd afgesloten die de meiden  verdienden door samenwerken en genieten van het spel.  Naomi, Evie, Anne Marijtje en Janne hebben de doelpunten voor hun rekening genomen. Geen idee meer wie er hoeveel heeft gescoord, maar het was een genot om naar hen te kijken. Jimmie groeide gaande weg in het spelletje en speelde de 2e helft lekker mee. En Nienke stond haar mannetje in de goal. Ze kon haar knieen niet buigen en had hulp nodig bij overeind komen en het veld over lopen, maar dat mocht de pret niet drukken. 

Afbeelding met boom, gras, buiten, veldAutomatisch gegenereerde beschrijving

Op naar volgende week tegen Overbos in Beverwijk! Wat een leuk team zeg en een mooi voorproefje op volgend jaar bij meisjes M6E2!

 

Verslagen

Nog geen verslagen.
Alle verslagen