Bestuur 4 September

Wat vliegt de (zomer)tijd!

Nieuws afbeelding

Als ik nu naar buiten kijk, lijkt de zomer alweer voorbij en staat de herfst te trappelen voor de deur. Laten we hopen dat dat nog even uitblijft en dat we een mooie voorcompetitie krijgen de komende zes weken. 

Inderdaad…de competitie begint alweer. Het uitslapen op zaterdag en/of zondag, door de weeks met het voltallige gezin aan de avondmaaltijd, de "wat zullen we zaterdag of zondag gaan doen-vraag", allemaal weer verleden tijd. We gaan weer hockeyen!

Na het laatste fluitsignaal in mei en het heerlijk zomerse slotfeest in juni heeft Saxenburg tijdelijk de deuren gesloten. Voor de een wat langer dan voor de ander. De selectieteams zijn half augustus weer begonnen met trainen en de breedteteams vorige week weer. Achter de schermen is er door velen echter gewoon doorgewerkt. De teams zijn ingeschreven, de competities ingedeeld en gepland, de materialen herverdeeld, het trainers- en coachplaatje nagenoeg volledig ingekleurd en ook weer bijgeschaafd toen alle roosters van de middelbare school binnenkwamen. Er zijn nog een paar tochtgaatjes die gedicht moeten worden, dus ben je in de gelegenheid om hierbij te helpen...laat je horen! 


Zaterdag 7 september starten alle jeugdteams met de competitie. Ook dit seizoen doet Jan Willem weer zijn stinkende best het wedstrijdschema zo goed en eerlijk mogelijk in te delen. De nieuwe regelgeving over de vier keer 17,5 minuut is hierbij een extra uitdaging. Aan alle leden en begeleiders: houdt rekening met korte wisseltijden en korte pauzes. Anders gaan we het niet redden. 

Vanuit de arbitragecommissie is Ellen tegelijkertijd alweer druk om de juiste scheidsrechters op de juiste tijd op de juiste plek te krijgen en de barcommissie staat in de startblokken om zaterdag weer onze eigen leden maar ook die van bezoekende verenigingen vol enthousiasme van een hapje en een drankje te voorzien.


Zondag 8 september is het coördinator Michiel gelukt om alle senioren teams thuis te laten spelen. Voor Heren1 natuurlijk meteen aanleiding voor een feestje. Zondag sluiten we daarom af met een Té-dansant. Komt allen onze dames en heren naar de eerste overwinning schreeuwen om aansluitend een glaasje te nuttigen en een dansje te maken. Op een mooie seizoensstart.


Welkom
Wij heten alle nieuwe (of herintredende) leden van harte welkom en wensen hen een leuke, gezellige en sportieve hockey carrière bij Saxenburg. 


Alle coaches, ouder scheidsrechters en teammanagers voor komend seizoen alvast bedankt voor de inzet en het enthousiasme waarmee dat gaat gebeuren.

Tot slot: 

WIJ zijn Saxenburg, jij toch ook? We doen het samen dus ik kan het niet laten nogmaals te benadrukken dat elke bijdrage aan het reilen en zeilen van Saxenburg niet alleen noodzakelijk is, maar ook enorm wordt gewaardeerd. Het vrijwilligersprogramma Let’s Roll gaan we dit jaar ‘uitrollen', er is dan vast wel een klus(je) dat bij je past en waar wij als Saxenburg je hulp graag bij zouden willen gebruiken!


Een sportieve groet van Rob, Emiel, Remco, Mark, Stijn, Bruce, onze mystery guest, Marcel K. , Marcel O.  en Monique.