Competitie 12 Februari

MC3 kampioen zaal!

Nieuws afbeelding
Afgelopen zondag speelden de meiden van MC3 tegen de Reigers MC2 de allerlaatste wedstrijd van het zaalhockeyseizoen met als inzet het kampioenschap!

Nu was het zaalhockey al een hele ervaring, want meer dan de helft van het team had nog nooit in de zaal gespeeld. Dit jonge, frisse, leergierige en gezellige team was het veldseizoen echter al heel goed begonnen: na 5 (dik) gewonnen wedstrijden promoveren naar de 3e klasse en na weer 5 gewonnen wedstrijden door naar de 2e klasseā€¦ in de zaal.

Gelukkig konden de meiden eerst flink trainen voor hun eerste wedstrijden die met veel enthousiasme en wisselend succes werden gespeeld. De meiden raakten steeds beter (op elkaar) ingespeeld, ook dankzij de trainers en zeker dankzij de coaches Han en Frans.

Met als resultaat zondag het spelen van de kampioenswedstrijd, nadat vooraf tegenstander Alkmaar met 10-0 was afgedroogd.
De Reigers was andere koek: het werd een heel enerverende wedstrijd, zowel voor spelers, coaches als de talrijk aanwezige ouders. Hoewel de tegenstander de eerste helft veelvuldig op onze helft te vinden was, opende Daja de score. Jammer genoeg was het binnen twee minuten weer gelijk: 1-1, een resultaat waarbij MC3 wel kampioen zou zijn.

De wedstrijd kende nog veel spannende momenten, maar onze meiden bleven koel en sleepten er een meer dan verdiend gelijkspel uit, dat met veel gejuich werd begroet.

Ook de taart en fris, geregeld door de altijd attente teammanager Chantal, en de heel mooie hoodies met opdruk (dankjewel Bob, echt geweldig!) werden met veel gejuich ontvangen! De meiden hebben er voor geknokt en dit hechte team is de terechte KAMPIOEN, hup MC3!