Bestuur 27 Oktober

Algemene Leden Vergadering
woensdag 14 november

Nieuws afbeelding
Uitnodiging ALV 14 november


Graag nodigen wij alle leden en ouders van jeugdleden van HMHC Saxenburg uit voor het bijwonen van de volgende Algemene Leden Vergadering (ALV) op woensdag 14 november 2018. Inloop is vanaf 19.30 uur, de start van de vergadering is 20.00 uur. De ALV heeft onder ander de volgende onderwerpen:

  • Jaarrekening, verslag en balans 2017-2018
  • Kascontrole en decharge verlening
  • Verkiezing bestuursleden

De volledige agenda, het jaarverslag en de notulen van de vorige ALV vindt u na inloggen op de website onder "documenten”. Bent u als ouder geen lid gebruik dan de inlogcodes van uw kind.
Wij zien u graag op 14 november!

Twee vertrekkende bestuursleden
Bestuurslid Hockeyzaken Kevin van Egmond en onze Penningmeester Marcel Kathmann hebben aangegeven hun bestuursfunctie met de komende ALV te willen neerleggen.

Marcel heeft in de afgelopen drie seizoenen onder andere de financiële administratie van Saxenburg opnieuw ingericht, het volledige "dubieuze debiteuren" bestand opgeschoond, de aanleg van de nieuwe velden scherp in de gaten gehouden en de inning van de contributie bij ClubCollect belegd. Al bijna twee seizoenen heeft Marcel geen hockeyende dochters meer bij Saxenburg, des te groter het respect en dank voor de rol die hij is blijven vervullen in het bestuur. Er is nog genoeg te doen, maar Marcel geeft graag het stokje over aan een nieuwe penningmeester.

Kevin, inmiddels zelf hockeyend bij Heren 1 van HC Haarlem, blijft wel verbonden aan Saxenburg als trainer/coach van de MD1. Hij kan echter de bestuurstaken niet meer combineren met zijn studie, trainer/coaching en hockey. Ook Kevin geeft graag het stokje over aan een enthousiaste vrijwilliger die graag een plekje in ons bestuur wil innemen.

Marcel en Kevin, bedankt voor jullie bijdrage aan onze mooie vereniging.

U kunt uzelf als bestuurslid verkiesbaar stellen. Dit kan tot aan de stemronde tijdens de ALV. We stellen het echter zeer op prijs, vanwege puur praktisch organisatorische redenen, wanneer u zich uiterlijk zondag 11 november 2018 aanmeld. Dit mag persoonlijk bij één van de bestuursleden of via een mail aan [email protected]