Sponsornieuws 7 Februari

23 t/m 25 juli 2018 - fantastisch hockeykamp van Hockeykampen.nl op Saxenburg (6-13 jaar)

Nieuws afbeelding


Hockeykamp in Haarlem bij HMHC Saxenburg

In de eerste week van de zomervakantie, op 23 t/m 25 juli 2018, is er een fantastisch hockeykamp (3 dagen) op HMHC Saxenburg in Haarlem van Hockeykampen.nl.

Met een gaaf, oranje thema, leerzame oefeningen en de leukste begeleiders van Nederland wordt het een hockeykamp dat je nooit zal vergeten. 

Voor wie is het Hockeykamp?

Het kamp is voor de leeftijd van 6 tot en met 13 jaar oud. Je hoeft niet lid te zijn van Saxenburg. Of je veel ervaring hebt maakt niet uit. We delen in op niveau, zodat je altijd veel zal leren. Zelfs als je gaat beginnen of als je net bent begonnen is dit dus een geschikt kamp. Als je al langer hockeyt word je in een betere groep geplaatst. De oefeningen richten zich met name op individuele technieken, waardoor je merkt dat je echt beter wordt!

Datum

Het kamp van Hockeykampen.nl wordt in 2018 georganiseerd op 23 t/m 25 juli 2018. Het is een driedaags kamp zonder overnachtingen. Je slaapt dus lekker thuis. 

Programma en prijzen

De prijs van het kamp is 199 euro. Eten, drinken en tussendoortjes zijn daar allemaal bij inbegrepen. Als je vroeg beslist, dan krijg je een vroegboekkorting. Deze prijs staat op de website.