Sponsornieuws 16 Januari

Hockeydrive aanbod:
5 rittenkaart voor 5 topclinics

Nieuws afbeelding


Afgelopen zondag heeft Hockeydrive weer een gave teamtraining verzorgd voor MC1 van Saxenburg. In alle vroegte stonden de meiden afgelopen zondag klaar op het veld om deel te nemen aan de unieke teamtraining van Hockeydrive. We noemen het wel een teamtraining, maar eigenlijk is het bijna persoonlijke training. Er waren 4 specialisten van Hockeydrive aanwezig, die de meiden van Saxenburg in 4 verschillende oefeningen hebben laten inzien welke vaardigheden er bij sport nu belangrijk zijn en hoe het is om op een persoonlijke manier getraind te worden! Het was een groot succes en de dames hebben er van genoten en zijn op een nieuw inzicht gezet!

Wat doet hockeydrive eigenlijk?
Hockeydrive gelooft in het individueel begeleiden van hockeyers/keepers, dit gebeurt te weinig in Nederland. Ook staat Hockeydrive voor het aanleren van diverse vaardigheden bij sporters, er wordt bij trainingen alleen maar getraind op de techniek. Optische vaardigheden, mentale vaardigheden, fysiologische vaardigheden, voedingsleer, tactische vaardigheden worden allemaal vergeten.
Wij hebben diverse specialisten die hockeyers in 1 op 1 trainingen alle kneepjes van het vak bijbrengen, super gaaf! In de teamtrainingen/clinics op Sax willen wij kinderen kennis laten maken met onze manier van werken/trainen, en de individuele aandacht geven, daarom zijn de groepjes nooit groter dan 4 kinderen!


Buiten de persoonlijke trajecten/pakketten hebben wij het nu ook voor het laagst mogelijke tarief mogelijk gemaakt om via een ‘5 rittenkaart’ systeem te trainen bij ons. 
Zo hoef je niet een persoonlijk traject te starten bij Hockeydrive, maar kan je in een groepje van maximaal 5 spelers en maximaal 2 keepers supergave specialistische thema trainingen volgen. 
Dus thema’s zoals: Optometrie, fysiologie, sportpsychologie, voedingsleer, video trainingen, specialistische technieken etc. worden in losse thema trainingen gegeven, je kan zelf bepalen welke thema trainingen je mee zou willen doen! 
Je stelt zelf een groepje van 5 + keeper samen en je kan een thema training van Hockeydrive doen, super gaaf! Elke thema training zal er een specialist de thema training verzorgen, en dat met een heel klein groepje, lekker persoonlijk!

Een ‘5 rittenkaart’ kost €75 en daar krijg je ook nog een GRATIS Hockeydrive account bij en GRATIS beelden van de training. Een losse ‘rit’ kopen kan ook, dit kost €18,50-. 

Check de website www.hockeydrive.nl voor meer info en schrijf je voor 29 januari in, dan krijg je een extra rit op je rittenkaart: http://www.hockeydrive.nl/inschrijven.php

Tot snel!

-Staff Hockeydrive


niet goed leesbaar: https://saxenburg.nl/site/default.asp?Option=51&NewsID=861