Bestuur 5 April

Saxenburg lidmaatschap opzeggen

Nieuws afbeelding

Binnenkort starten we met de indeling van de teams voor komend seizoen. Er zal op korte termijn een mail door de jeugd commissie gestuurd worden waarin gevraagd wordt om eventuele vriendenverzoeken voor jeugd teams door te geven.

Als je volgend seizoen geen lid meer wilt of kunt zijn van Saxenburg of je wil alleen als trainingslid deelnemen (dus geen competitie spelen), dan dien je dit vóór 1 mei 2024 aan te geven via een mail naar: [email protected]

Daarna starten we met de indeling van de teams voor het seizoen 2024/2025 en de inschrijving van deze teams bij de KNHB (waar kosten aan verbonden zijn). 

Je ontvangt per mail een bevestiging van de opzegging en/ of deelname als trainingslid. Bewaar deze goed. Na twee weken nog geen bevestiging ontvangen? Neem dan weer contact met ons op via [email protected]

Let op:

Mededelingen aan of afspraken met bestuurs- en/ of commissieleden, coach, trainer, aanvoerder, etc. gelden nooit als een officiële opzegging en/of deelname als trainingslid! Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Voor 1 mei 2024 opzeggen is kosteloos. Bij opzeggingen na 1 mei 2024 worden de volgende kosten in rekening gebracht:

  • Opzeggen tussen 1 mei 2024 en 30 juni 2024: € 100,-
  • Opzeggen vanaf 1 juli 2024: volledige jaarcontributie verschuldigd