Bestuur 9 Februari

DRINGENDE OPROEP: Vrijwilligers gezocht voor afbouw Saxenburg Dome!

Nieuws afbeelding

De afbouw van de Saxenburg blaashal nadert en we hebben nog steeds dringend vrijwilligers nodig. Help jij mee om de klus te klaren?

De blaashal moet dinsdag 20 februari 2024 afgebroken worden. We hebben herhaaldelijk oproepen geplaatst, maar helaas hebben zich nog te weinig mensen aangemeld. Daarom doen we nu een laatste dringende oproep! 

Saxenburg is geen bedrijf met klanten, maar een vereniging voor en door leden. Van alle 500 spelers in 39 teams die aan het zaalhockey hebben meegedaan hebben we voor de dinsdag slechts 14 aanmeldingen ontvangen, terwijl we er ruim 50 nodig hebben.

We hebben het gepland in 3 blokken van 3 uur zodat het voor iedereen behapbaar is. Er zal een aantal mensen op wintersport zijn, en anderen kunnen echt niet overdag tijdens werktijd maar binnen de teams moeten voldoende mensen te vinden zijn die wel kunnen bijdragen.

Ik doe een beroep op alle senioren, spelers O18 en ouders van spelers die hebben genoten van onze eigen blaashal. Ik verwacht dat door alle zaalteams voldoende medewerking zal worden verleend. 

Schrijf je snel in: https://forms.gle/Go6PHuviiD9XJLw47


Bedankt!
Namens jullie kinderen, jullie teamgenoten, trainers/coaches, commissies en bestuur van Saxenburg,

Robert Kroes
Voorzitter