Bestuur 25 Januari

Aanmelden voor hulp bij afbouw Sax Dome - 19 & 20 februari

Nieuws afbeelding


Wat hebben we een hoop positieve reacties gekregen op de Sax Dome. We kunnen als club trots zijn op deze nieuwe mijlpaal. In februari wordt de blaashal weer afgebroken, dan doen we weer een beroep op de vrijwillige inzet. Geef via dit formulier je beschikbaarheid aan! Als het bij de opbouw niet gelukt is te helpen is dit je kans!


We nodigen alle leden senioren en O18, en ouders van jeugdleden uit om mee te helpen, en deze leuke en belangrijke taak op zich te nemen. De vrijwillige inzet (M/V) is nodig om de kosten binnen de perken te houden, we verwachten dan ook dat vanuit alle categorie├źn en alle teams in de zaal, door meerdere personen medewerking zal worden verleend. Er is voor de werkzaamheden geen specifieke kennis noodzakelijk. Iedereen kan meedoen! En, er is gemotoriseerd vervoer dus het sjouwwerk is grotendeels geregeld.

De afbouw is verdeeld in vijf fases:
  1. Voorbereiden afbouw blaashal
  2. Afbreken van de vloer (maandag 19/02 van 18:00 - 22:00)
  3. Afbreken blaashal (dinsdag 20/02 in de ochtend en middag)
  4. Afronden afbouw blaashal
  5. Herstel kunstgras veld 2 (door leverancier) 
Voor fase 2 en fase 3 hebben we jou nodig! Laat het niet als vanzelfsprekend aan anderen over maar probeer je steentje bij te dragen. Dat wordt gewaardeerd, de club zorgt voor de inwendige mens.

Vooral op dinsdag, overdag, in de voorjaarsvakantie is een uitdaging, maar we hebben het in korte tijdsdelen opgeknipt zodat het voor iedereen behapbaar is. 

Rond 10 februari ontvang je een email met de definitieve indeling.

Dankjewel!!!