Commissies 1 November

Maandag 30 oktober t/m 3 december - veld 2CD niet beschikbaar

Nieuws afbeelding


14 november update:
De werkzaamheden aan de blaashal starten op maandag 27 november, de leverancier van het kunstgras geeft aan dat het voor die tijd niet meer gaat lukken om de grasmat te egaliseren en te lijmen. Dat is een flinke, en onverwachte tegenvaller voor iedereen. Veld 2CD wordt na het zaalseizoen weer speelkaar gemaakt voor de veldocmpetitie na de voorjaarsvakantie.

3 november update:
De afgelopen dagen is heel veel regen gevallen. In de weersverwachting voor aankomende week is ook dagelijks sprake van (veel) neerslag. En dan kunnen de werkzaamheden helaas niet plaatsvinden. We hebben dus echt heel erg pech met het weer. Zodra het droog is krijgen wij voorrang op andere werkzaamheden.

*

Maandag 30 oktober t/m ??? november (onder voorbehoud) is veld 2CD helaas niet beschikbaar voor trainingen en wedstrijden, in verband met vertraging in de voorbereidende werkzaamheden voor onze nieuwe blaashal.

De werkzaamheden zijn in de herfstvakantie uitgevoerd en zouden ook volledig zijn afgerond. Bij die werkzaamheden is het veld ‘opengesneden’ om de verankering voor de hal eronder te kunnen plaatsen.
 
Overmacht
Helaas is er door de enorme hoeveelheid neerslag de afgelopen dagen vertraging in het herstellen van de grasmat. En gezien de weersverwachting voor de komende dagen heeft leverancier Antea aangegeven dat ze de mat zeker niet voor het weekend bespeelbaar kunnen krijgen.
 
Ons veld 2 is dan ook maar voor de helft beschikbaar, en dat heeft natuurlijk impact op het organiseren van de thuiswedstrijden voor elftallen en op de trainingen. Daarvoor graag jullie begrip en flexibiliteit.

We hopen dat de werkzaamheden begin volgende week kunnen plaatsvinden en dat het veld snel weer klaar is om te bespelen. We houden jullie hier op de hoogte.