Bestuur 17 Januari

In Memoriam – Buck (Vesna) de Buck (1969 – 2023)

Nieuws afbeelding

Afgelopen maandag kregen wij het droevige nieuws dat Buck (Vesna) de Buck is overleden na een dappere strijd tegen een niet te overwinnen ziekte.

Vesna startte (weer) bij Saxenburg als keeper bij de trimmers in augustus 2017. Al snel maakte Vesna bekend liever met Buck aangesproken te worden en naast het keepen bij de trimmers wel wat meer te willen doen voor Saxenburg.

Buck begon met het in orde maken van alle keeperspullen, ging helpen met keeperstraining en of dat nog niet genoeg was werd hij ook lid van de bar commissie. Buck was altijd bereid een dienst te draaien of om een dienst van iemand over te nemen. Buck had ook altijd extra aandacht voor de veteranen zodat het koude kratje bier al klaar stond als ze het veld afkwamen en de bitterballen al in het frituur lagen.

Ondanks dat Buck duidelijk te lijden had onder zijn ziekte was hij toch elke week op Saxenburg te vinden, achter de bar of aan de bar. Geen evenement sloeg Buck over. Buck had als laatste wens om op Saxenburg tijdens de nieuwsjaar receptie van iedereen afscheid te komen nemen. De erehaag van Saxenburgers met hun hockeysticks zorgden voor een waar kippenvel moment en de glimlach op het gezicht van Buck was prachtig om te zien. Buck en zijn familie zijn alle Saxenburgers erg dankbaar voor dit prachtige moment.

Helaas hebben we veel te kort van Bucks mooie glimlach mogen genieten. Wij leven mee met Bucks familie die in besloten kring afscheid zal nemen van hun zeer geliefde Buck (Vesna).

 

Namens heel Saxenburg, Buck (Vesna) rust zacht.

 

Robert Kroes