Commissies 18 November

Ophalen zaalmaterialen + spelregelavond voor in de zaal

Nieuws afbeelding

Binnenkort start het zaalseizoen: de trainingen starten voor de meeste teams in de week van 5 december, de competitie in het weekend van 10 december.
 
Materiaal ophalen
In de zaal is ander materiaal nodig: zaalballen, hoezen voor om de legguards van de keeper en gespen voor de klompen van de keeper. Er zijn 2 momenten waarop dit opgehaald kan worden. Als de teammanager of coach zelf niet kan, mag een andere volwassene het ophalen.

Opties:

  • Woensdag 23 november tussen 19.30 en 20.30 uur
  • Woensdag 30 november tussen 18.30 en 19.30 uur (dit is voorafgaand aan de spelregelavond)
Locatie: clubhuis

Dit zijn de enige momenten, dus het is belangrijk om dan te komen.
Wanneer teams zijn opgeknipt, is het belangrijk dat iemand namens het zaalteam de spullen komt halen (en dus niet namens het veldteam). Dit speelt in de MO12 en bij selectieteams.
 
Voor de materialen hoeft geen borg betaald te worden. Wel leggen we ter plekke vast wat aan materialen is meegegeven. Indien na afloop materialen ontbreken, zullen deze kosten voor rekening van het team zijn. De kosten zijn als volgt: hoezen 37 euro, riempjes 17 euro en ballen 2,50 per stuk. Als er tijdens het seizoen iets stuk gaat, laat het ons dan direct weten. Dan kunnen wij kijken naar vervanging.


Spelregelavond
In de zaal gelden deels andere spelregels. Op woensdag 30 november organiseren wij een spelregelavond voor alle fluiters. Tijdens deze avond zal Jan-Jaap Groot, bondsscheidsrechter en betrokken bij Saxenburg, een presentatie geven over de spelregels in de zaal en is er ruimte voor het stellen van vragen. Onze ervaring is dat het bijzonder nuttig en leerzaam is om hier bij te zijn, zodat je als fluiter goed voorbereid en met vertrouwen de zaal in gaat.
 
Locatie: clubhuis
Inloop vanaf 19.45 uur
Spelregelavond: 20.00 – 21.30 uur
 
Tot dan!
 
Groet!
Joyce en Marjolein