Activiteiten 10 Juni

De laatste weken van het seizoen...en save the date voor zat 2 juli!

Nieuws afbeelding


Het eind van het seizoen nadert nu snel, we zetten een paar belangrijke data op een rij.

De laatste competitiewedstrijden staan voor de deur. Jullie hebben allemaal op de website en in de app kunnen zien welke teams zelfs nog kampioenswedstrijden spelen. Kom ze vooral aanmoedigen!

Op zaterdag 18 juni worden de jongste jeugddagen georganiseerd, als afsluitend toernooi voor de jongste jeugd. Op Saxenburg speelt een deel van de E6 hun jongste jeugddag.

Op 25 juni wordt er door andere teams nog mee gedaan aan toernooien.

Tot 25 juni kan er nog getraind worden, hierover worden jullie via de coach/trainer zelf nog ge├»nformeerd, we hebben begrepen dat er een paar leuke afsluitende trainingen in de planning staan en zelfs nog wat teamuitjes. 

De zondagstrainingen voor de jongste jeugd gaan door tot en met 10 juli, het laatste weekend voor de zomervakantie. Allemaal nog veel plezier daarbij!

Verder wordt er op dit moment de laatste hand gelegd aan de teamindelingen voor het komende seizoen. De planning is dat deze 19 juni bekend worden gemaakt.

Op zaterdag 2 juli wordt er voor iedereen (jong/oud, lid/ouders) op Saxenburg een slotdag georganiseerd. Op deze dag worden we allemaal in het zonnetje gezet!
Kampioenen worden gehuldigd, vrijwilligers, trainers en coaches bedankt en we sluiten die dag het seizoen 2021-2022 met elkaar af.
Tegelijkertijd is dit ook de dag waarop we alvast vooruit kijken naar seizoen 2022-2023. Er wordt die dag kennis gemaakt met je nieuwe team en er worden zelfs al wat eerste wedstrijdjes gespeeld, zodat het een groot gezellig feest wordt voor iedereen. Het programma voor 2 juli is nog in voorbereiding, daarover later meer.
Maar zet het alvast in je agenda!

Kortom, we hopen jullie veel te zien op Sax deze laatste weken!

Sportieve groet, 
het bestuur