Bestuur 9 Januari

2022! Nieuwjaarswens van onze voorzitter

Nieuws afbeelding


Beste Saxenburgers,

Namens het gehele bestuur wens ik iedereen een zeer gelukkig en voorspoedig 2022.

Allereerst begin ik met een woord van dank gericht aan Remco Groen. Remco heeft zich de afgelopen jaren gericht op het hockeybeleid en verbetering van onze sportaccommodatie, samen met Jean Paul Duurland. Zoals iedereen onderkent zijn de resultaten duidelijk zichtbaar voor iedereen. Denk maar aan een duidelijke visie, structuur van selectie en breedte hockey, waterveld en LED verlichting. Remco, dank voor alle inzet en we zullen je vast en zeker nog vaak langs en op de velden van Saxenburg kunnen bewonderen.
Met het vertrek van Remco wil ik graag Jean Paul, voor bekenden binnen de club JP genoemd, welkom heten als nieuw lid in het bestuur. Jean Paul zal zich richten op het verder verbeteren van onze accommodatie enz.

Helaas moet ik net als vorig jaar weer iets zeggen over Corona en de gevolgen voor Saxenburg, al verwacht ik dat het dit jaar minder ingrijpend zal zijn dan afgelopen seizoen.
Gelukkig hebben we dit jaar wel de volledige voorcompetitie kunnen uitspelen en is er zeer goede hoop dat we in maart de reguliere competitie weer op kunnen pakken en tot een goed eind kunnen brengen. Ik hoop het van harte aangezien sporten niet alleen leuk is, maar ook goed voor onze gemoedstoestand en fysiek gestel. Waar ik vooral naar uitkijk, naast het weer mogen hockeyen, zijn de vele leuke activiteiten die we hopelijk weer op mogen pakken dit jaar, zoals de Sixes, Saxenburg BBQ’s, kampioenen gala enz.

Op dit moment is het nog niet duidelijk of we nog onze zaalwedstrijden kunnen uitspelen. Onze zaalcommissie heeft veel werk verricht in de voorbereiding en we hadden een prachtig training en wedstrijdschema, dankzij hun geweldige inzet. Hopelijk wordt het dit jaar alsnog beloond met nog een paar speelrondes in de zaal!

Naast de hockey activiteiten hebben we het afgelopen jaar ook geïnvesteerd in de toekomst van onze vereniging. De LED verlichting maakt het weer mogelijk om de bal goed te zien tijdens de donkere dagen en tevens bespaart de nieuwe verlichting kosten door het zuinige energieverbruik.
De nieuw aangeschafte camera’s zijn intussen opgehangen langs onze 2 velden en worden nu uitvoerig getest door enkele van onze trainers. We kunnen dan hopelijk in maart iedereen voorzien van leuke samenvattingen van de wedstrijden en de trainers/coaches kunnen de beelden gebruiken ter verbetering van het hockeyspel.

Tevens wil ik onze sponsoren en de leden van de club van 100 bedanken. Dit jaar hebben we wederom een aantal nieuwe sponsoren mogen verwelkomen en ook veel nieuwe leden van de club van 100. Mede dankzij jullie kan Saxenburg extra activiteiten voor de leden blijven organiseren.

Ik hoop jullie snel weer persoonlijk te mogen begroeten op Saxenburg!

Met sportieve groet, 
Robert Kroes