Bestuur 12 September

In Memoriam - Bob Maartens

Nieuws afbeelding


In Memoriam - Bob Maartens.


Afgelopen donderdagavond kregen wij het droevige nieuws dat Bob Maartens is overleden aan de gevolgen van een (eenzijdig) zwaar motorongeluk.

Bob is net als de meesten van ons begonnen als enthousiaste, coachende vader van Kevin en Mike. Hij stak graag zijn handen uit de mouwen en wist van aanpakken. Al snel had hij alle cursussen bij de KNHB doorlopen, eerst scheidsrechter en JHT trainer, coach elftallen en zelfs keepertrainer, hij haalde ze allemaal.

Bob is meer dan 10 jaar de keeper geweest van het veteranenteam. Tot het door zijn reuma onmogelijk werd om te keepen, was Bob de zekerheid die er altijd was en klaar stond om zijn doel te verdedigen. Afzeggen stond niet in zijn woordenboek. Door zijn enthousiasme kreeg hij steeds meer taken op zijn bord, hij heeft jarenlang het wedstrijdsecretariaat gerund en ook de automatisering was voor hem gesneden koek.

Zijn overlijden komt voor iedereen als een schok en wij leven mee met de tweeling, inmiddels jonge mannen, die het nu zonder hun rots in de branding moeten doen.


Namens het veteranenteam.In de bijlage de rouwadvertentie.

Bijlage