Commissies 3 Juni

Teamindeling Jeugd seizoen 2021/2022

Nieuws afbeelding

De teamindeling voor seizoen 2021/2022 is bekend, evenals het trainingsschema vanaf 7 juni.
Let op: dit trainingsschema is onder tijdsdruk tot stand gekomen en daarom -ondanks alle zorgvuldigheid- onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen.
We vinden het echter belangrijk dat de teams de laatste weken van het seizoen nog in de nieuwe samenstelling kunnen trainen, ook om vanaf 12 juni nog een aantal wedstrijden te kunnen spelen.

De indeling en trainingen zijn binnenkort ook zichtbaar via de Sax app of de website.


De uitgangspunten voor teamindeling zijn eerder gepubliceerd:
https://www.saxenburg.nl/site/default.asp?Option=51&NewsID=1097

Er is door commissies en technische staf weer heel veel energie gestoken in die teamindelingen. Het is –ondanks al die inspanningen- onvermijdelijk dat er indelingen zijn die een team/speler/coach/trainer/ouder liever anders had gezien.

Denk er dan aan dat de samenstelling van de selectie wordt gedaan door mensen met kennis en jarenlange ervaring in de hockeysport. Daarnaast wordt bij het indelen van de breedte-teams binnen de mogelijkheden en beperkingen die er zijn, zo goed mogelijk rekening gehouden met de sociale en praktische aspecten en met de vriendenverzoeken.

Om die redenen, en omdat het indelen een ingewikkelde puzzel is waarbij veranderingen vaak doorwerken naar andere spelers of andere teams, zijn aanpassingen in principe niet mogelijk.

Mailtjes m.b.t. de selectie of teamindeling worden niet in behandeling genomen.

Zondag 6 juni tussen 10:30 en 11:30 uur is er een spreekuur voor Jongens A t/m F en Meisjes C t/m F, door TCie en JCie om op individueel niveau toelichting te geven of om eventuele vragen te beantwoorden (niet om de indeling te wijzigen).

Dezelfde mogelijkheid voor meisjes AB wordt gegeven op dinsdag 8 juni tussen 18.00 en 19.00 (op afspraak).

Belangrijk: de nummering van de breedte-teams is willekeurig, de D3 is niet per se beter dan de D5.


De indeling en het trainingsschema zijn zichtbaar via de Sax App & Lisa Team.