Activiteiten 23 April

Kom in de zomer hockeyen op HMHC Saxenburg en krijg een gratis stick!

Nieuws afbeelding

Kom in de zomer hockeyen op HMHC Saxenburg en krijg een gratis stick!

In de zomervakantie (12 t/m 14 juli 2021) komt Hockeykampen.nl weer naar HMHC Saxenburg voor een tof kamp voor kinderen van 6 t/m 15 jaar. Het programma is helemaal geschreven voor jou, met verschillende thema´s die gedurende het kamp voorbij komen in de trainingen. Het worden geweldige dagen vol plezier, hockey en heel veel oranje!! Daarnaast komt er een topspeler een clinic geven! Deze zal jou de special tips en tricks geven om nog beter te worden.
Ook krijg je bij aanmelding een gratis stick!

Wil je met jouw teamgenootjes, vriendjes of vriendinnetjes meedoen? Wel zo gezellig natuurlijk! Dat is geen probleem. Bij de aanmelding kan jij opgeven met wie jij in het groepje wil en dan gaan wij dat voor jou regelen.

Meer informatie of aanmelden? Bekijk: https://www.hockeykampen.nl/kalender/hockeykamp-saxenburg/

Liever een echt hockeyavontuur?

Naast de hockeykampen in Nederland, organiseert Hockeykampen.nl ook een Barcelona Hockeykamp van 30 juli t/m 7 augustus 2021. Meer informatie over dit kamp is te vinden op de website.

Wil jij niets missen?

Tijdens en na het kamp posten we de leukste foto’s op Facebook en Instagram. Blijf daarnaast van tevoren op de hoogte van leuke acties, de nieuwe kampen en de belevenissen tijdens de kampen via www.facebook.com/Hockeykampen.nl en www.instagram.com/hockeykampen_nl.