Bestuur 5 Januari

Nieuwjaarsgroet en Pubquiz!

Nieuws afbeelding
Beste Saxenburgers,


Allereerst wens ik jullie namens het gehele bestuur een zeer gelukkig en voorspoedig 2021. Na een nogal tumultueus verlopen 2020, dat voor veel leden op zowel sportief als persoonlijk gebied erg ingrijpend is geweest, hoop ik dat we weer snel de draad op kunnen pakken in 2021. 

Gedurende een moeilijk jaar is toch maar weer gebleken hoe inventief, trouw en behulpzaam onze leden zijn. Zonder mokken werden de opgelegde regels opgevolgd en het was als bestuur erg makkelijk ons aan de corona protocollen te houden. Altijd waren er weer ouders bereid om te fluiten, Corona dienst te draaien, of zelfs op het dak te staan om wedstrijden live te streamen.

Onze trainers zijn enthousiast training blijven geven en stonden tijdens de onderlinge wedstrijden toch weer elke week hun team te coachen alsof het een reguliere competitiewedstrijd betrof. 

Bij deze dan ook zeer veel dank voor jullie medewerking en begrip voor alle maatregelen. Hopelijk kunnen we dit jaar na de voorjaarsvakantie de competitie weer hervatten. Uiteraard houden we jullie constant op de hoogte van alle plannen van de KNHB en van wat mogelijk is binnen de huidige regelgeving. 

We beginnen in ieder geval weer met (onderlinge) wedstrijden voor de jeugd in een wellicht wat andere opzet. De jeugdcommissie heeft naar jullie feedback geluisterd en zal binnen de dan geldende regelgeving zorgen dat er op zaterdag en op zondag op Saxenburg weer gespeeld kan worden door de jeugd onder de 18.

Natuurlijk starten we het jaar zoals altijd met een Nieuwjaars activiteit, al zal het dit jaar op afstand via ZOOM moeten gebeuren. Komende donderdag 7 januari, om 20:00 zal de Saxenburg Nieuwjaars Pub Quiz plaats vinden. Zoals gebruikelijk is deze quiz weer gemaakt door, en zal onder leiding staan van, onze quizmaster Birgitte Dinklo.
Nog niet ingeschreven? Stuur snel een mailtje naar [email protected] en meld je zelf of team aan. Jullie krijgen dan de link per mail opgestuurd. Hopelijk zie ik jullie dan allemaal virtueel donderdag aanstaande. 

Tevens wil ik ook al onze sponsors en de leden van de club van 100 bedanken. Dit jaar hebben we weer een aantal nieuwe sponsors mogen verwelkomen en ook veel nieuwe leden van de club van 100. Mede dankzij jullie kan Saxenburg extra activiteiten voor de leden blijven organiseren. 

Ik hoop jullie snel weer persoonlijk te mogen begroeten op Saxenburg. 

Robert Kroes