Arbitrage 4 Oktober

Week van de Scheidsrechter! 3 t/m 10 oktober

Nieuws afbeelding

Het is de (nationale) week van de scheidsrechter! En ook Sax wil hier graag aandacht voor vragen. Niet alleen voor de scheidsrechters die al voor Sax fluiten, maar ook voor aankomende scheidsrechters binnen onze club. Zowel jong als oud!

In de bijlage een mooi wervingsfilmpje waarin 'fluiters' Ellen en Olaf (tevens leden arbitragecie) zich aan jullie voorstellen. Het filmpje staat ook op ons Youtube kanaal, SaxenburghockeyTV.

De KNHB biedt een paar mooie webinars aan over spelregels en fluiten. De moeite waard om naar te kijken als je overweegt om je op te geven voor de cursus, maar ze zijn inhoudelijk ook geschikt voor leden die al hun kaart behaald hebben!

Ieder webinar wordt geleid door een top bondsscheidsrechter die ingaat op de vragen van de deelnemers. De webinars worden in de avond gehouden van 19:30 tot 21:00 uur en zijn bedoeld voor scheidsrechters van verschillende niveaus:

  • 5 oktober: Tips voor de beginnende scheidsrechter
  • 7 oktober: Verkoop je beslissing – voor de gevorderde scheidsrechter
  • 9 oktober: Vraag maar raak – voor alle doelgroepen

Je kunt je tot een dag van tevoren aanmelden via het digitale aanmeldformulier op de website van de KNHB via de volgende link: https://www.knhb.nl/nieuws/spelregel-webinars-tijdens-de-week-van-de-scheidsrechter

En... wees altijd respectvol tegen de scheidsrechters die je op Saxenburg én bij de tegenstander ontmoet, het zijn allemaal vrijwilligers die hun best doen voor hun club!

Bijlage