Activiteiten 26 Augustus

Sax im Schnee, een leuk initiatief van een aantal Sax leden.

Nieuws afbeelding

Hierbij een bericht van een groep Saxenburg leden:


Beste Saxenburgers,

Het is misschien een rare tijd om over vakanties na te denken, zeker over vakanties in 2021.

Maar al 17 jaar gaat er elke voorjaarsvakantie een groep -bestaande uit Saxenburg gezinnen- op wintersport naar Oostenrijk en misschien is dit juist een tijd om te besluiten eens een keer mee te gaan! Kijk maar op de website www.saximschnee.nl om een indruk te krijgen.

De vakantie in een notendop:

We reizen per touringcars, verblijven in een Gasthof (jeugdherberg+) met half pension, krijgen een skipas voor 6 dagen en er kan desgewenst materiaal gehuurd worden. Kosten voor dit alles variëren van circa 495 euro voor kinderen  tot circa 645 euro per volwassene. Omdat we met een grote groep zijn is deze vakantie minder prijzig dan een normale wintersportreis. Maar dat is niet het enige voordeel van een groepsreis: er zijn altijd mensen die op hetzelfde niveau als jij skiën of boarden (dus gezellig op de piste) en het is ook leuk om ’s avonds nog een spelletje te kunnen doen of wat te drinken en te kletsen samen.

Het betreft een vakantie voor gezinnen. Iedereen draagt de verantwoordelijkheid voor het eigen gezin. Het organisatiecomité zorgt voor de reis en accommodatie.

Lijkt het je wat? Maak je interesse dan vast kenbaar via [email protected] .

Dan wordt je in de mailing mee genomen als bekend is hoe het er in de komende wintersport week gaat uitzien.

Hartelijke groet,

Namens het hele

SA Im Schnee comité