Bestuur 2 Juli

Einde seizoen, trainingsschema 2020/2021, vakantie!

Nieuws afbeelding

Dit bijzondere seizoen 2019/2020 loopt ten einde, aanstaande vrijdag 3 juli zijn de laatste trainingen en dan even geen hockey maar zon, zee en strand.

Veel dank aan alle vrijwilligers, trainers en coaches die dit seizoen weer mogelijk hebben gemaakt! Zonder jullie geen vereniging.

Het reguliere trainingsschema stopt na 3 juli, vanaf die datum kunnen teams eventueel nog trainen op eigen initiatief, wel altijd in overleg met Hockeyzaken en TCie.

Tijdens de zomerweken wordt de club alleen op donderdagavond gebruikt door trimmers en veteranen, uiteraard met -buiten het veld- de 1,5 meter afstand regel.

Voor in de agenda:

  • zaterdag 4 juli: start zomervakantie, club gesloten
  • 6, 7, 8 juli: hockeykampen.nl > meer informatie
  • zaterdag 25 juli: clubdag Saxenburg > meer informatie
  • zondag 16 augustus: einde zomervakantie
Mogelijk organiseren we nog aanvullende activiteiten gedurende de zomervakantie, daarover volgt dan te zijner tijd nadere informatie via website en app.


Veel commissieleden zijn ook op vakantie, dus het kan wat langer duren voordat je antwoord krijgt op je vraag.


Vanaf maandag 17 augustus starten de reguliere trainingen weer. Dank aan de Technische Commissie dat zij met de beperkte veldcapaciteit toch weer een mooi schema hebben samen weten te stellen > bekijk het voorlopige traininsschema

In het weekend van 5/6 september starten de competities weer, uiteraard onder voorbehoud van (nieuwe) Corona maatregelen/beperkingen > bekijk de speeldagenkalender


Er is nog wel behoefte aan enkele teammanagers. Neem contact op met de Jeugdcommissie als je deze belangrijke rol wil invullen.


We zien elkaar weer medio augustus.

Fijne vakantie!
Veel lekker weer, rust en plezier gewenst, thuis of op je vakantie-adres. Probeer de conditie een beetje op peil te houden :-)