Bestuur 23 Juni

Buitenschoolse opvang Cool After School op accommodatie Saxenburg

Nieuws afbeelding

Onlangs is in de ALV positief gestemd voor het ter beschikking stellen van een deel van onze accommodatie voor een buitenschoolse opvang organisatie die ons hiervoor heeft benaderd.
Het team van Cool After School (CAS) wil zich daarom graag voorstellen aan de leden van onze club. Daarnaast hopen wij dat het nieuws van een nieuwe buitenschoolse opvang in onze regio zich op deze manier kan verspreiden. 

Wij als bestuur van onze hockeyclub ondersteunen van harte het unieke concept van deze BSO dat voornamelijk gericht is op (buiten)sporten. 

Als er specifieke vragen zijn hierover aarzel dan niet om contact op te nemen met Robert Kroes ([email protected]).


Bericht van CAS:

Beste leden van H.M.H.C. Saxenburg, 

Vanaf maandag 28 september 2020 zullen wij de deuren van onze buitenschoolse sportopvang, Cool After School, openen. 

Wij zullen op de locatie van jullie hockeyvereniging, H.M.H.C. Saxenburg, van maandag tot en met vrijdag een gedifferentieerd sport en spelaanbod aanbieden aan basisschoolleerlingen van 4 tot en met 12 jaar. 

De kinderen kunnen naast het vrij spelen deelnemen aan verschillende activiteiten, waarbij zij zich ontwikkelen als sporter en persoon. Om ieder kind zich zo gezond mogelijk te laten ontwikkelen organiseren wij onze programma‚Äôs voornamelijk buiten en in combinatie met gezonde voeding. Bij Cool After School staan de kinderen en hun plezier centraal en willen wij ervoor zorgen dat zij met zin naar de opvang gaan en met tegenzin weer moeten vertrekken. 

U kunt nu van een maand gratis opvang profiteren, wanneer uw kind start tijdens de eerste opvang week. Benieuwd naar deze voorwaarden of wilt u meer informatie over de opvang, mail dan naar [email protected] of kijk op onze website www.coolafterschool.nl
Wij zijn Cool After School en wij hopen dat jullie dat ook zijn!

Met sportieve en vriendelijke groet,

Kevin en Sven Boelsma
Eigenaren Cool After School