Bestuur 2 Oktober

Factuur Contributie via ClubCollect komt eraan

Nieuws afbeelding

Beste leden en ouders van leden,

Binnenkort ontvang je de factuur voor de contributie in de mailbox via ClubCollect. 

Voor alle duidelijkheid: ClubCollect is géén incassobureau. Het is een aan LISA gelieerd bedrijf dat vanuit de administratie van LISA de contributie nota's genereert en verstuurd.

De betaalverzoeken worden verstuurd via SMS en e-mail. Door op een link te klikken, kom je op je persoonlijke betaalpagina van ClubCollect en hier kun je de factuur inzien, downloaden en betalen.

Een deel van je persoonsgegevens (naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer) zal hiervoor worden verstrekt aan ClubCollect en zullen alleen zichtbaar zijn voor de penningmeester, voor ClubCollect en voor jou als clublid. Deze verwerking is noodzakelijk ter uitvoering van het lidmaatschap van de vereniging, meer specifiek de verwerking van betalingsgegevens voor de verenigingscontributie.

Als clublid kun je erop vertrouwen dat je gegevens veilig worden opgeslagen, niet voor andere doeleinden dan de contributiebetaling worden gebruikt en nooit aan derden worden verstrekt voor commerciĆ«le doeleinden. 

Meer informatie over de behandeling van persoonsgegevens door ClubCollect kun je vinden op https://clubcollect.com/nl/legal/privacy_statement
Wanneer je vragen hebt over bovenstaande neemt u dan contact op met de penningmeester of ledenadministratie.