BAR


Saxenburg beschikt over een clubhuis met een gezellige bar die gerund wordt door vrijwilligers en, bij toerbeurt, door ouders van de teams.

De prijzen zijn schappelijk, er wordt geen extern personeel ingehuurd, en de koffie wordt altijd vers voor je gemaakt. Je hebt verder de keuze uit een ruim assortiment aan drankjes en (gezonde) hapjes.

Cashless
In de bar kan alleen met pintransacties worden betaald.
Cashless betalen betekent gemak, zowel voor als achter de bar, en geen risico op diefstal.


Bardienst
Elk team heeft drie vaste bar-ouders/-verzorgers. Een van hen draait tijdens een thuiswedstrijd een bardienst. Zij worden altijd ingedeeld met iemand van de barcommissie.

Begin en eind van de bardienst
De ingedeelde ouders starten de bardienst een kwartier voor aanvang van de wedstrijd van hun team en eindigt een kwartier erna (bij de wedstrijd van 9:00 uur, start de bardienst om 8:30 uur).

Indeling
Teamouders/-managers delen de bardiensten in. De indeling staat
onder LISATeam, "Taken" en "Team". Check tijdig of je bardienst hebt. Kun je niet komen, zorg dan zelf voor vervanging door de andere barouders. Afwijken van het hierboven vermelde kan uitsluitend na akkoord van het barhoofd van dat moment.
Op zondag staan de senioren achter de bar.


Interesse?
De barcommissie opent en sluit het clubhuis op wedstrijddagen, regelt dat de bardiensten soepel draaien en is betrokken bij evenementen en andere activiteiten. De bar levert met de verkoop van dranken en snacks een relevante bijdrage aan de club.

Vind je het leuk om de barcommissie te versterken? Neem contact op met Michel Graafstal, hoofd van de barcommissie.