Bestuur


Zonder deze vijf enthousiaste vrijwilligers zou onze hockeyclub Saxenburg niet zijn zoals het nu is.
Daarom stellen we graag het bestuur van de club Saxenburg aan je voor:Marcel Olijerhoek – Voorzitter
Monique Vos – Secretaris

"Ik wil graag bijdragen aan ontwikkeling van de vereniging en invulling geven aan ‘een leven lang hockeyen bij Sax’, waarbij behoud van het familiaire karakter en de gezelligheid belangrijke aspecten zijn. Ontwikkeling in ruimte, in groei maar ook ontwikkeling qua niveau, zonderde breedte sport uit het oog te verliezen. Een goed georganiseerd geheel waarbij duidelijk is waar we voor staan.”


Marcel Kathmann – Penningmeester

"Ik ben nu anderhalf jaar penningmeester van hockeyclub Saxenburg in Haarlem en (probeer) de financiën binnen onze club in goede banen te leiden. In eerste instantie stond niet te springen om penningmeester te worden door mijn drukke baan, maar voor Saxenburg probeer je altijd vrij te maken. Ik wil graag meewerken om Saxenburg een financieel gezonde en gezellige club te maken”


Emiel Koppenol - Hockeyzaken Senioren & Zaal


Kevin van Egmond – Hockeyzaken Jeugd

"Ik doe samen met Fleur de hockeyzaken voor onze hockeyclub Saxenburg waarbij ik de commissies aanstuur. Ik/wij willen bereiken dat er een goede structuur is binnen de club waarbij ik eigenlijk zorg voor feedback en eigen input. Dit om te zorgen dat de organisatie goed verloopt. Wat we voor de jeugd willen bereiken is een mooi beleidsplan waarbij alle kinderen met plezier hockeyen, en dat voor ieder kind wat wils is. Dat Saxenburg mag blijven groeien, niet alleen kwantitatief maar juist kwalitatief en dat de sfeer steeds beter en beter wordt.”